‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
Baru-baru ini Kementerian Sumber Manusia menggesa semua restoran di Malaysia mengambil tukang masak tempatan untuk bekerja di restoran masing-masing. Malah, peraturan baharu itu akan dikuatkuasakan mulai 1 Januari 2019. Hal demikian adalah untuk mengurangkan pengambilan pekerja asing sekali gus menjaga kualiti makanan tempatan.
‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan |
✍ Sumber Pautan : ☕ Bulletin Media
Kredit kepada pemilik laman asal dan sekira berminat untuk meneruskan bacaan sila klik link atau copy paste ke web server : https://ift.tt/2MlLEGL
(✿◠‿◠)✌ Mukah Pages : Pautan Viral Media Sensasi Tanpa Henti. Memuat-naik beraneka jenis artikel menarik setiap detik tanpa henti dari pelbagai sumber. Selamat membaca dan jangan lupa untuk 👍 Like & 💕 Share di media sosial anda!
Post a Comment