Hi! Welcome Back and Stay Tune! Bengang tak dapat guna tandas, lelaki simbah minyak panas kepada pekerja restoran - Mukah Pages : Media Marketing Make Easy With 24/7 Auto-Post System. Find Out How It Was Done!

Header Ads

Bengang tak dapat guna tandas, lelaki simbah minyak panas kepada pekerja restoran

Seorang lelaki berang luar biasa sehingga menyimbah minyak panas kepada pekerja restoran yang menghalangnya menggunakan tandas.

 

Bengang tak dapat guna tandas, lelaki simbah minyak panas kepada pekerja restoran

Bengang tak dapat guna tandas, lelaki simbah minyak panas kepada pekerja restoran

 

Mangsa yang berusia 32 tahun turut ditumbuk di muka dan dada selepas memaklumkan tandas tersebut ketiadaan air, lapor Harian Metro.

“Berang tidak dapat menggunakan tandas, suspek menyimbah minyak panas di dalam kuali [yang] diletakkan tidak jauh dari tandas itu,” kata sumber.

Dalam insiden 3 pagi Khamis minggu lepas, suspek juga mengugut mahu membuat “kacau” di restoran tersebut sebelum beredar.

Mangsa yang cedera di hidung, muka dan dada kemudian dirawat di klinik sebelum membuat laporan di balai polis Wangsa Maju.

Sumber: Malay Mail



Sumber Bengang tak dapat guna tandas, lelaki simbah minyak panas kepada pekerja restoran

✍ Sumber Pautan : ☕ Macam Macam hal laaaa... Anda patut tahu!!!

Kredit kepada pemilik laman asal dan sekira berminat untuk meneruskan bacaan sila klik link atau copy paste ke web server : http://ift.tt/2w693Yr

(✿◠‿◠)✌ Mukah Pages : Pautan Viral Media Sensasi Tanpa Henti. Memuat-naik beraneka jenis artikel menarik setiap detik tanpa henti dari pelbagai sumber. Selamat membaca dan jangan lupa untuk 👍 Like & 💕 Share di media sosial anda!


No comments

Comments are welcome and encouraged on this site. Comments deemed to be spam or solely promotional will be deleted. Including link to relevant content is permitted, but comments should be relevant to the post topic.

Comments including profanity and containing language that could deemed offensive will also deleted. Please respectful toward other contributors. Thank you.