Hi! Welcome Back! #staysafe #stayhome #covid19 Inilah Jumlah Kos Dato Vida Untuk Taja AJL Yang Buat Ramai TERKEJUT !!! - Mukah Pages : Media Marketing Make Easy With 24/7 Auto-Post System. Find Out How It Was Done!

Header Ads

Inilah Jumlah Kos Dato Vida Untuk Taja AJL Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!

Inilah Jumlah Kos Dato Vida Untuk Taja AJL Yang Buat Ramai TERKEJUT !!! |  KUALA LUMPUR — Selepas dua tahun berturut-turut menaja Anugerah Juara Lagu (AJL), Datuk Seri Hasmiza Othman mendakwa tidak dibenarkan hadir ke acara berprestij itu malam tadi. Hasmiza, 45, berkata beliau dimaklumkan mengenai perkara itu hari ini dengan alasan tiada tempat duduk yang disediakan.

“Saya tidak dibenarkan pergi ke sana dengan alasan tiada tempat duduk. Saya tidak dapat jemputan tetapi penaja lain dapat jemputan. Memang kali ini saya tidak taja AJL tetapi saya ada menaja di TV3. Saya pun bukanlah mahu pergi sangat sebab akan berangkat mengerjakan umrah Rabu ini,” katanya kepada ProjekMMO.

Pengasas Vida Beauty mempersoalkan tindakan penganjur kerana beliau sudah menghabiskan sejumlah wang menaja dua tahun berturut-turut anugerah itu. Katanya, penganjur seperti bimbang kehadirannya malam ini akan memberi publisiti percuma kepada rangkaian perniagaannya.

“Mereka takut saya ‘over shadow’ AJL ? Mungkinlah tetapi maksud mereka saya tidak tahu. Kalau saya bukan penaja AJL, saya penaja di TV3 juga. Mereka takut masuk muka saya, mereka akan rugi. Bila kamera hala ke arah saya, ada pemasaran tak suka sebab seperti pemasaran percuma. Itu yang saya tidak suka TV3,” katanya.

Hasmiza berkata beliau kini dalam tempoh bertenang untuk menaja AJL tahun depan kerana ia membabitkan kos yang besar. Bagaimanapun, katanya, apa yang dilakukan pihak penerbitan AJL mengguris hatinya dan membuatkannya berubah fikiran.

“Satu malam RM2.8 juta untuk dua tahun berturut-turut. Jadi saya rehatlah sekejap. Tetapi bila buat macam ini seperti membunuh jiwa. Adakah saya perlu dilayan begini? Janganlah pula terhegeh-hegeh mencari saya selepas ini. Saya terkilan. Alasan tidak ada tempat duduk untuk ke AJL tidak masuk akal,” katanya.

Sumber : Suara TV

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

The post Inilah Jumlah Kos Dato Vida Untuk Taja AJL Yang Buat Ramai TERKEJUT !!! appeared first on SEMASA VIRAL.from SEMASA VIRAL http://ift.tt/2kh0S1H


No comments

Comments are welcome and encouraged on this site. Comments deemed to be spam or solely promotional will be deleted. Including link to relevant content is permitted, but comments should be relevant to the post topic.

Comments including profanity and containing language that could deemed offensive will also deleted. Please respectful toward other contributors. Thank you.